KA fris: exotisch op z’n Jamaicaans!

KA frisdrank: dat is een exotisch en bruisend drankje voor jong en oud! Een heerlijke koolzuurhoudende drank, gebaseerd op het echte, originele Jamaicaans soft drink recept. KA frisdrank brengt je in een tropisch relaxte sfeer! De koolzuurhoudende frisdranken van KA prikkelen de tong én zintuigen, zijn heerlijk voor tussendoor en kunnen altijd, overal. Tijdens een feestje, aan het strand of tijdens een andere gezellige gelegenheid. KA drink maakt het compleet!

Kwaliteit en smaak: op en top met KA drink

Van welke smaak je ook houdt: KA drink is er voor iedere liefhebber van frisdrank. Verkrijgbaar in verschillende smaken en altijd van de beste kwaliteit, brengt KA frisdrank een favoriete drink voor iedereen. De traditionele Jamaicaanse visie en het originele recept voor de beste softdrink heeft gezorgd voor een niet te missen heerlijke frisdrank, goed voor ieder moment. Een fles of blikje KA drink doet je genieten van een smaak, zoals er maar één is. Gecombineerd met het ware Jamaicaanse, vrije en zomerse gevoel maakt KA drink van iedere gelegenheid een momentje van tropische vrijheid. Het ultieme vakantiegevoel… dat beleef je met KA drink. Uit de fles of onderweg, in een blikje: KA drink kan altijd en overal!

Get to know Blizzard, Get to know KA DrinksGet to know Brotherhood, Get to know KA DrinksGet to know Ghets, Get to know KA Drinks

Geef een reactie