SAFE: pure producten en de kracht van de Caribbean

SAFE: dat is de South American Food Express is trots op haar agentschap van KA drinks en is dagelijks op zoek naar nieuwe smaken, de lekkerste vruchten, de beste producten en de meest heerlijke recepten. Wij laten ons keer op keer inspireren door de kracht van de natuur, de warme zon en  pure producten. Met de drankjes van SAFE proef je de Caribbean, maar dan gewoon in een fles- of blikje! Onze producten zijn met uiterste zorg en de grootste aandacht ontwikkeld en dat proef je ook. Dit gecombineerd met onze liefde voor de lekkerste dranken en onze verantwoorde en hoogwaardige werkwijze zorgt voor een verrassend aanbod voor iedereen.

Verpakt als vele smaakvolle varianten

Onze producten zijn verkrijgbaar in zes heerlijke smaken en zijn verpakt in zowel 33cl blikjes, 500ml flesjes, als 2 liter flessen. Geniet van KA hoe en wanneer jij dat wilt. Thuis of in de horeca, KA haalt altijd een vakantiegevoel naar boven. Herkenbaar aan ons strak design met tropische kleuraccenten is KA niet alleen een lust voor de mond, maar ook voor het oog.

Elke dag zomer met SAFE

SAFE zorgt met haar verrassende assortiment aan exotische drankjes dat Nederland het hele jaar door van de zomer kan genieten. Maak kennis met onze producten die met de grootste zorg zijn samengesteld. Dat proef je en dat merk je. Let’s taste the tropics together!

Geef een reactie