Company

South American Food Express, SAFEBV

SAFE: pure producten en de kracht van de Caribbean

SAFE: dat is de South American Food Express, één van de meest innovatieve, leergierige, professionele en enthousiaste ondernemingen. Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuwe smaken, de lekkerste vruchten, de beste producten en de heerlijkste recepten. Wij laten ons keer op keer inspireren door de kracht van de natuur, pure producten en de warme zon. Met de drankjes van SAFE proef je keer op keer de Caribbean, gewoon in een fles- of blikje! Onze producten zijn stuk voor stuk met uiterste zorg en grootste aandacht ontwikkeld. Dit samen met liefde voor lekkere dranken, op verantwoorde en hoogwaardige wijze gecreëerd, zorgt voor een prachtige collectie van de meest lekkere drinks voor zowel jong, als oud. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van de heerlijkheid van de tropen, de meest exotische en fris-zoete-smaken en natuurlijk de kleur en vrolijkheid van het Caribisch gebied. Daar moet echt iedereen van kunnen genieten!

Smaaksensatie in een prachtig jasje

Onze dranken zijn verpakt in zowel blikjes, als 2 literflessen. Verkrijgbaar in Nederland in zes heerlijke en populaire smaken, kan KA frisdrank absoluut niet ontbreken in ieder café, elke supermarkt en koelkast. Alleen al het exotische en vrolijke uiterlijk van onze dranken haalt een waar vakantiegevoel naar boven. En wanneer de fles of het blikje geopend is geniet je des te meer! Met zorg kiezen wij de beste ingrediënten voor onze producten, waarbij de beste vorm van koolzuur één van onze vuistregels betreft. En dat is te merken. Bruizend in de mond, prikkelend op te tong en stuk voor stuk voorzien van een mooie kleur. Een echte smaaksensatie in een prachtige verpakking. Dat is de beste omschrijving van KA frisdrank!

SAFE: het hele jaar door

SAFE weet als geen ander hoe heerlijk het is om te kunnen genieten van vrolijkheid, heerlijke smaken en de zomer. Het is daarom dat SAFE deze en andere krachten heeft gebundeld tot heerlijke dranken, geschikt voor ieder moment en iedere dag. De producten van SAFE kunnen het hele jaar door! Een echte boost voor elk moment, in jouw favoriete smaak, wanneer je maar wilt: het is mogelijk en wel met de dranken van SAFE. Laat ons jou de meest lekkere smaken laten ontdekken en bekroon één van onze producten tot jouw favoriet. Heb je de kwaliteiten van SAFE eenmaal ontdekt? Dan wil je niets anders!